معلمان هادیان راه سعادت و چراغ هدایت بشریت به سوی جاودانگی هستند 
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۶۵۰۶
رئیس دانشگاه بیرجند: 

معلمان هادیان راه سعادت و چراغ هدایت بشریت به سوی جاودانگی هستند 

رئیس دانشگاه بیرجند گفت: معلمان هادیان راه سعادت، راهنمایان دلسوز و چراغ هدایت بشریت به سوی جاودانگی و کمال واقعی‌ هستند.
معلمان هادیان راه سعادت و چراغ هدایت بشریت به سوی جاودانگی هستند 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند بمناسبت 12اردیبهشت، بزرگداشت مقام معلم و استاد پیامی صادر کرد.

 

متن کامل این پیام به شرح ذیر است:

 

تقارن فرخنده روز معلم با سالروز ولادت پر برکت مولود کعبه و باب علم نبی مولای آزادگان حضرت امام علی (ع) را به همه استادان، اعضای هیأت علمی و معلمان گرانقدر و فرهیخته تبریک و شادباش می‌گویم. روز ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت حکیم فرزانه و استاد شهید مرتضی مطهری را گرامی می‌داریم و یاد و خاطره خیل معلمان، مدرسان و دانشجویان شهید انقلاب اسلامی را بزرگ می‌شماریم.

 

معلمان هادیان راه سعادت، راهنمایان دلسوز و چراغ هدایت بشریت به سوی جاودانگی و کمال واقعی‌اند، روز معلم بهترین جلوه از انوار خداوندی یعنی مقام تعلیم و معلمی است این روز بزرگ یادآور اساس خلقت و بعثت است که با امر مقدس تعلیم آغاز شد.

 

روز معلم نماد و نشانه‌ای است برای به تصویر کشیدن بندگی و فروتنی در برابر اول معلم خلقت، ذات مقدس الوهیت و تعظیم پیامبران راستین و ائمه اطهار (ع) که معلمان بشرند؛ روز تجلیل از دانش و دانشمند و مقام انسان ساز معلم و تعلیم و فهم دوباره معلمــی که به فرموده معمار کبیر انقلاب اسلامــی حضـرت امــام خمینی (ره) شغل انبیاست.

 

امروز که بیش از هر زمان دیگر به گفتمان غالب اخلاق، علم و خرد و منطق در جامعه نیاز داریم، احیای سنت پسندیده حرمت گذاری و تعظیم علم و اندیشه اهمیت مضاعف می‌یابد.

 

چنانچه براساس آموزه‌های دینی ما علم سلطان و موجب اقتدار است پس شکوفایی علمی و اقتدار علمی که به اقتدار ملی می‌انجامد در گرو فراهم آوردن فضا و عرصه حرمت و اندیشیدن استاد و محقق و دانشجو و تأمین امنیت و استقلال فکری، فرهنگی، علمی و شغلی برای طلایه داران عرصه تعلیم و تربیت و افسران جبهه جنگ نرم می‌باشد.

 

اگر آموزش و تعلیم و تربیت به عنوان یک اصل مسلم شأن و جایگاه واقعی خود را بیابد آنگاه شاهد برکات فراوان در شکوفایی سرمایه‌های مادی و معنوی کشور خواهیم بود و امید و آرامش بنیادین و پایدار تحقق می‌یابد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار